است که احتمالا شما هم تفاوت این دو را نمی دانید در این پست از سایت ویژوال فایل تفاوت این دو اصطلاح دنیای فونت ها را به صورت تصویری در ویژوال فایل برای شما آموزش می دهیم با ما همراه باشید…
فونت های سنس Sans و سنس سریف Sans Serif
سریف (Serif) در واقع به خطوط کوچک یا زائدههایی گفته میشود که در نقاط پایانی یک حرف، رقم یا نماد افزوده میشود. صورتهای نوشتاری (فونت هایی) که دارای این خطوط کوچک در اجزای نوشتاری خود هستند را فونتهای سریف مینامند.
در مقابل، فونتهای سنس سریف (Sans-serif) به فونتهایی گفته میشود که دارای این زوائد نیستند (واژه sans به معنای “بدونِ …” میباشد و از زبان فرانسوی گرفته شده است).
در تصویر زیر که برای مقایسه قرار دادیم…میتوانید یک فونت سریف را در کنار یک فونت سنس سریف مشاهده کنید. در فونت سریف، خطوط زائدهای (یا همان serif ها) با رنگ قرمز نشان دادهاند.
تفاوت فونت های سنس و سنس سریف
کاربرد فونت های سنس و سنس سریف؟
تایپ فیس های سریف بیشتر جنبه تزئینی و نمایشی دارند اما بسیاری معتقدند در متون چاپی استفاده از این نوع فونتها میتواند باعث خوانایی بهتر متن شود. اما در واقع باید پذیرفت این قانون در مورد همهی فونتها صدق نمیکند و الزاما تمام فونتهای سریف در چاپ خواناتر از فونتهای سنس سریف نیستند.
با اینحال معمولا خطوط تزئینی serif (همانطور که در فونتهایی نظیر Times New Roman و Georgia دیده میشود) به مغز در شناسایی سریعتر کاراکترهای چاپ شده و درنتیجه خوانایی متن کمک میکنند.
از این رو معمولا از این نوع فونتها در بدنهی متون چاپ شده استفاده میشود و اغلب برای هدینگها، فونتهای sans-serif ترجیح داده میشوند. در مقابل، برای وبسایتها و متونی که روی صفحات مانیتور نمایش داده میشود معمولا از فونتهای sans-serif نظیر Arial و Verdana استفاده میشود.
در ضمن اگه چیزی نیاز داشتید که توی مطالب نتونستید پیدا کنین از وبلاگ ویژوال فایل استفاده کنین!
آموزش تفاوت فونت های سنس و سنس سریف در وب سایت ویژوال فایل
برای دریافت آموزش های جدید و فایل های رایگان حتما در کانال تلگرام ویژوال فایل به آدرس VisualFile@ عضو باشید…
نظرات